Libri i Kurseve

Në këtë libër kursesh do të gjeni informacion në shtatë fusha kryesore që AIEx mbulon për çdo biznes ose individ, qofshin këto trajnime të brendshme (trajnime të krijuara sipas kërkesës së kompanisë ose organizatës), ose trajnime të hapura (trajnime standarde në fushat përkatëse), si:

  • Administrim Biznesi
  • Gjuhë të huaja
  • Menaxhim dhe Administrim
  • Trajnim në Teknologji
  • Saldim
  • Teknologji Informacioni
  • Personalitet

Sigurisht që trajnerët tanë mund të mbajnë trajnime në shumë fusha të ndryshme, të cilat nuk mund të specifikohen të gjitha në nënfaqet e sipërme, kështuqë për çdo kërkesë ndihuni të lirë të na kontaktoni!