TRAJNIM PËR SALDIMIN ME HARK ELEKTRIK

Austrian-Development-updated.png

 

 

AIEx organizonkurse bazike dhe të avancuara në metodën e saldimit me Hark Elektrik, në bashkëpunim me Agjensinë Austriake për Zhvillim.

Mbi pesëmbëdhjetë saldatorë me eksperiencë do të vazhdojnë intensivisht programin e trajnimeve teorike dhe praktike sipas standardeve evropiane, që do t’i mundësojë ata të përfitojnë një profesion shumë të kërkuar në tregun shqiptar edhe atë ndërkombëtar.

Ju ftojmë dhe juve të merrni pjesë në trajnime, që t’i përmirësoni e t’i çertifikoni njohuritë tuaja sipas Standardeve Evropiane.

Për më shumë informacion na shkruani në adresën tonë të e-mailit: saldime@aie.al
si dhe mund të na telefononi në numrin: +355 68 90 25 404