KONTAKTET

Administratorë

DI. Bianca Duro
Tel.:+355 4 481 3303
Mob.:+355 (0)68 40 26 340
bianca.duro@aie.al
Dr. Hans Spernbauer

Menaxher i projektit ADA për trajnimet e Saldimit

Menaxherët e Produkteve dhe Koordinatorët e Trajnimeve

Angjelos Shkurti
Trajnime Soft SkillsTel.:+355 4 481 3303
Mob.:+355 (0)68 60 19 672
softskills@aie.al
Altin Alla
Trajnime Teknike dhe Trajnime SaldimiTel.:+355 4 481 3303
Mob.:+355 (0)68 60 50 673
saldime@aie.al
Blerina Fusha
Kurse të gjuhës gjermaneTel.:+355 4 481 3303
Mob.:+355 (0)69 60 17 742
languages@aie.al
Mimoza Nagavci
AIEx KosovaAdresa: Rr. Hajdar Dushi 9, Nr.5, H.I, K.III, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel.:+355 4 481 3303
Mob.: 00 0386 (0) 49 343 400
kosova@aie.al

Asistente Administrative /                                                                           Koordinator për Marrëdhënien me Publikun dhe Marketing

Megi Braka
Asistente AdministrativeTel.:+355 4 481 3303
Mob.:+355 (0)68 20 50 673
financa@aie.al