Trajnim ndërpersonale dhe menaxhim

 E RE! Gjuha shqipe për të huaj!

Trajnim në saldim               .

AIE ofron kurse trajnimi në fushën e saldimit. Kliko për të parë se cili të përshtatet më shumë.

Trajnime në Elektroteknologji

Electrical (12)

AIE ofron kurse trajnimi në fushën e elektroteknologjisë. Kliko për të parë se cili të përshtatet më shumë.

Thënia e javës

Partnerët tanë:

 

Mirësevini në AIEx Tirana, ofruesi kryesor i trajnimeve për zhvillim profesional dhe partneri zyrtar i firmave të mësipërme për Shqipërinë.